Hardlooptraining

Een hardlooptraining is niet alleen maar simpelweg een rondje rennen. Er komen verschillende trainingsmethoden en -technieken aan bod komen. Het zijn afwisselende en sportieve trainingen. En geschikt voor iedere loper πŸƒβ€β™€οΈπŸƒβ€β™‚οΈ!!

Dus als je niet alleen wil lopen, aan je techniek wil werken of sneller/langer wil gaan. Dan is een hardlooptraining iets voor jou. Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en veel plezier πŸ˜€ te hebben terwijl je aan je gezondheid 🧑 werkt. Na elke training kom je met een voldaan gevoel thuis. Dus waar wacht je nog op en doe mee!! Het enige wat je nodig hebt is een paar hardloopschoenen πŸ‘ŸπŸ‘Ÿ.

De trainingen zijn op het evenemententerrein van Boekel (Waterval 3a Boekel). Meld je nu aan voor een gratis proefles.

Heb je geen of weinig conditie, geen loopervaring maar wil je wel graag gaan hardlopen. Dan is een hardloopcursus iets voor jou. Klik hier voor meer informatie en nieuwe cursusdatum.

Ervaring van deelnemers

Diana
"Marga is enthousiast, bedreven en motiverend. De trainingen zijn zeer afwisselend. Ook tijd om wat te kletsen, verschillende oefeningen/spelletjes, cooling down, ademhalingsoefeningen, motiverend! Door het volgen van het traject voel ik me fitter en ik heb er een nieuwe hobby bij."

Leny
"De trainingen zijn afwisselend. Duidelijke uitleg en heel leerzaam. Ik geef de trainingen een 10."

Lies
"Marga had belangstelling en aandacht voor iedereen, gaf veel tips. Gevarieerde oefeningen, goede opbouw, duidelijke uitleg, gebruik van Tabata Timer, een leuke 'juf'."

Linda
"Ik kijk er elke week naar uit. Leuke oefeningen. Pittig maar niet te zwaar. Voor iedereen te doen en elke week is de training weer anders. Altijd weer een voldaan gevoel en gemotiveerd om thuis door te trainen. En het is gewoon heel leuk en gezellig!!"


INDIVIDUELE TRAINING

Ook als je wilt hardlopen, maar om wat voor reden niet lukt en het niet ziet zitten om in een groep te gaan hardlopen. Geen probleem. Ook individuele begeleiding is mogelijk. Je krijgt de juiste begeleiding en motivatie om te gaan hardlopen. Neem contact op voor meer informatie

GROEPSLESSEN

Dinsdag
18:30 uur Bootcamp
19:30 uur Bootcamp

Zaterdag
9:00 Bootcamp

Zondag
9:00 uur Hardlooptraining

TARIEVEN

Drie soorten strippenkaarten waar je gebruik van kunt maken. Betaling voldoen voor de eerste training. Strippenkaart is geldig voor zowel hardlooptraining als bootcamp. Voor nieuwe leden éénmalig € 4,50 inschrijfgeld.

Schrijf je nu in

MEER INFO: Marga van Stiphout β”‚ 06-30958625 β”‚ CONTACTFORMULIER

Runfitt Marga
Peelsehuis 13
5427 RJ Boekel
';
';
×