Hardloopcursus

Altijd al willen beginnen met hardlopen? Of wil je het hardlopen weer oppakken? Dit is jouw kans! Start nu met een hardloopcursus voor beginners.  

Gedurende 10 weken begeleid ik je stap voor stap naar de finishlijn. Je leert samen met andere (beginnende) loopmaatjes op een verantwoorde manier hardlopen zodat jij het volhoudt op jouw eigen tempo. In deze 10 weken leer je de basisprincipes van hardlopen, conditie opbouwen en hoe je blessures moet voorkomen.

Heb je geen of weinig conditie of geen sport- of hardloopervaring? Geen probleem, iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. En het leukste is, je doet het niet alleen😀! Dus, waar wacht je nog op? Doe mee en ontdek ook de vreugde en voldoening van hardlopen🏃‍♀️!!

Twee keer per jaar start een cursus op zondagochtend. De eerst volgende cursus start in het voorjaar 2024. Exacte datum volgt binnenkort.
Tijd: zondagochtend van 10:00 tot 11:00 uur
Duur: 10 weken
Locatie: Evenemententerrein van Boekel (Waterval 3a)
Kosten: EUR 80,00.

Heb je specifieke vragen over de cursus of niveau? Of wil je persoonlijk advies. Neem contact op.

Ervaring van cursisten

Anoniem
"Het was een leuke ervaring, ik heb met plezier deel genomen. Ga zo door Marga! Ik geef de cursus een 9"

Lies
"Marga had belangstelling en aandacht voor iedereen, gaf veel tips. Gevarieerde oefeningen, goede opbouw, duidelijke uitleg, gebruik van Tabata Timer, een leuke 'juf'."

Tonia
"Zeker een aanrader, heel veel aan gehad. Bedankt!"

Linda
"Ik kijk er elke week naar uit. Leuke oefeningen. Pittig maar niet te zwaar. Voor iedereen te doen en elke week is de training weer anders. Altijd weer een voldaan gevoel en gemotiveerd om thuis door te oefenen.  En het is gewoon heel leuk en gezellig!!"

Anoniem
"Marga is een heel fijne trainster. Ze houdt rekening met ieders niveau en eventueel met je blessures. En daarbij is ze ook nog kei aardig en gezellig! Ik zou zeggen: start meteen met een cursus bij RunFitt Marga! Hardlopen is echt leuk !!!"

Ardie
"Marga, je bent een warm mens. Het is een heel gevarieerde cursus en elke week weer een leuke uitdaging. De cursus is een goed steuntje in de rug om te gaan hardlopen."


MEER INFO: Marga van Stiphout │ 06-30958625 │ CONTACTFORMULIER

Runfitt Marga
Peelsehuis 13
5427 RJ Boekel
';
';
×